Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Beat, fără permis și cu mașină străină: Aventura unui bărbat din Bălți - Video

© Pixabay / PexelsȘofer consumând alcool la volan
Șofer consumând alcool la volan - Sputnik Moldova
Abonare
A urcat într-o mașină străină, a lovit un pieton, a provocat un accident rutier și a fost la un pas de a mai lovi o persoană.

CHIȘINĂU, 26 dec - Sputnik. Polițiștii de Patrulare au reținut un bărbat din Bălți care conducea mașina fără permis de conducere și era în stare de ebrietate.

În data de 25 decembrie, în jurul orei 15:00, în municipiul Bălți, un bărbat în vârstă de 31 de ani, având cheile mașinii unei cunoscute care și-a lăsat unitatea de transport la o spălătorie auto, a urcat în mașină și chiar la prima virare a tamponat grav un pieton.

În acel moment, pe strada Decebal, unde a avut loc impactul, se afla un echipaj al Poliției. Unul dintre polițiștii de patrulare a rămas să acorde ajutor victimei de 41 de ani, iar celălalt a mers pe urmele individului, care a încercat să fugă de la locul accidentului. Însă nici următoarea virare nu i-a reușit.

A vrut să vireze la dreapta, nu a reușit și s-a oprit într-un gard din beton, apoi într-un pilon de electricitate, fiind la un pas de a mai tampona o persoană aflată în preajmă.

Șofer consumând alcool la volan - Sputnik Moldova
Societate
Fără scrupule: Ce a pățit un șofer prins beat criță la volan pentru a treia oară

După ce a fost reținut, polițiștii au stabilit că acesta este locuitor al municipiul Bălți și că nu deține permis de conducere. Individul era vizibil în stare de ebrietate, dar a refuzat orice testare la alcool. Mai mult, s-a comportat agresiv și a opus rezistență polițistului în timpul reținerii. Într-un final, polițiștii au reușit să-l imobilizeze, să-i pună cătușele și să-l escorteze la Inspectoratul de Poliție.

Bărbatul urmează să fie tras la răspundere conform legii pentru provocarea accidentului rutier în urma căruia victimele s-au ales cu leziuni medii, refuzul de a se conforma indicațiilor Poliției, refuzul de a trece testul alcoolscopic, conducerea unității de transport fără permis de conducere și ultragierea unui om al legii.
Victima a fost transportată la Spitalul Municipal din Bălți cu mai multe traume.

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă toți conducătorii auto să aibă grija pe mâna cui își lasă mașina și să nu încredințeze unitatea de transport persoanelor în stare de ebrietate sau fără permis de conducere.

Fluxul de știri
0