Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Surprinzător: Cum va fi vremea de Crăciun pe nou, după care vin geruri aspre

© Sputnik / Pavel Lisitsyn / Accesați arhiva multimediaЛедовые скульптуры у Храма-на-Крови в Екатеринбурге
Ледовые скульптуры у Храма-на-Крови в Екатеринбурге - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Astăzi plouă în toată țara. Este drept că precipitațiile vor fi slabe, iar temperaturile – în continuare extrem de generoase pentru această perioadă a anului.

CHIȘINĂU, 25 dec – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pe pagina sa de internet că astăzi va ploua slab în toate cele trei regiuni ale Republicii Moldova.

Inaugurarea Târgului de Crăciun 2020 - Sputnik Moldova
Societate
Sărbătorile de iarnă: Vezi programul manifestărilor din centrul Capitalei

În raioanele din nordul țării maximele vor varia între +5.. +8 grade Celsius, în cele de centru: +6.. +9, iar în raioanele din sudul Republicii Moldova: +7.. +10 grade Celsius.

Joi vor cădea ploi slabe în nordul și centrul țării, dar nu și în sudul ei.

Tot joi temperatura aerului va scădea, astfel că maximele înregistrate în timpul zilei vor fi la nord de doar +1.. +4 grade Celsius, +2.. +5 la centru și +3.. +6 la sud.

În noaptea de miercuri spre joi mercurul va coborî în termometre până la gradația 0.. +3 grade Celsius în raioanele de nord, +1.. +4 în cele de centru și +3.. +6 grade Celsius în sud.

În următoarele nopți și zile va fi tot mai frig, astfel că în noaptea de sâmbătă spre duminică vom avea deja geruri de până la -8 grade Celsius. Temperaturile joase se vor menține și luni, și marți.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de Stat Prognoza meteo 25 decembrie 2019
Surprinzător: Cum va fi vremea de Crăciun pe nou, după care vin geruri aspre - Sputnik Moldova
Prognoza meteo 25 decembrie 2019

Duminică și luni va ninge slab în nordul țării, luni și marți – în centru, iar marți va ninge slab și în sudul Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0