Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum să nu ne îngrășăm de sărbători: Sfatul specialistului

CC0 / / 000
000 - Sputnik Moldova
Abonare
În vârstă de 44 de ani, Kinga, cunoscută atât pentru fenomenul Kangoo Jumps pe care l-a făcut celebru la nivel mondial, ci și pentru silueta sa, ne învață cum să nu ne alegem cu kilograme în plus după Sărbători.

CHIȘINĂU, 25 dec – Sputnik. Kinga Sebesteyn, cunoscuta antrenoare care a făcut celebru fenomenul Kangoo Jumps spune că meniul tradițional de Crăciun îngreunează digestia pentru că are multe grăsimi și asocieri de alimente nu tocmai fericite.

Новогодняя елка - Sputnik Moldova
Societate
Evenimentele de Crăciun și Revelion sunt interzise – Decizie

Pentru cei care au postit, acesta vine ca un adevărat șoc, dar, cu grijă și răbdare putem alterna meniul clasic introducând alimente care ne oferă o stare de bine.

Mai întâi, suntem sfătuiți să scoatem din meniu mezelurile şi cârnaţii foarte graşi, precum şi salata de beouf cu multă maioneză, dressing-urile grase, precum şi dulciurile cu mult foietaj, cremă şi zahăr presărat deasupra. Combinaţia de grăsime animală foietaj şi zahăr este una din cele mai nefericite pentru sănătate şi pentru siluetă.

”De asemenea, după ce epuizaţi acest tip de preparate, în zilele de după Crăciun, nu continuaţi cu pizza, hamburgeri sau pui prăjit în ulei de la diverse gast food-uri. Îngreunaţi şi mai mult situaţia”, explică Kinga Sebestyen

Aceasta pune un mare accent pe sport, care trebuie practicat în fiecare zi, mai ales acum, când organismul are nevoie în mod natural de mișcare, iar metabolismul trebuie accelerat.

Posibilitățile sunt variate. Astfel, puteți alerga în parc, pe bandă la sală, puteți merge pe bicicletă, puteți face sesiuni de Kangoo Jumps.

Exercițiile cardio ard mai rapid grăsimea decât cele de forță. De asemenea, scad nivelul de cortizol, având în vedere că hormonul stresului duce la depunerea de grăsime abdominală.

Kangoo Jumps este un sport pe ghete care a devenit un fenomen mondial. El ajută la slăbitul rapid, îmbunătățește funcțiile cardio-vasculare, dar are, de asemenea, și contraindicații pentru cei care suferă de diverse afecțiuni.

Reprezintă un complex de exerciții de jogging, tae bo și aerobic, executate pe ghetele speciale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0