Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Unele state europene, inclusiv Polonia, se aflau în cârdășie cu Hitler

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Accesați arhiva multimediaБольшая пресс-конференция Владимира Путина 2019
Большая пресс-конференция Владимира Путина 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Unele state europene, inclusive Polonia, s-au aflat în cârdășie cu Germania lui Hitler, a declarat președintele rus, Vladimir Putin.

Adolf Hitler - Sputnik Moldova
Dezvăluiri: Masonii germani au făcut public unul din cele mai mari secrete ale lui Hitler
BUCUREȘTI, 24 dec – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că unele state ale Europei, în special Polonia, au complotat cu Germania nazistă, iar documentele din arhivă demonstrează existența unor negocieri.

“Din anul 38, când Hitler și-a înaintat pretențiile teritoriale față de Cehoslovacia, Marea Britanie și Franța și-au trădat aliatul, chiar dacă acesta avea un acord de ajutor reciproc cu Franța și au oferit lui Hitler posibilitatea de a ocupa Cehoslovacia. Dar ce a făcut celelalte state, aceeași Polonie? Au intrat în cârdășie, de facto, cu Hitler. Acest lucru se observă clar în documentele din arhivă”, a declarat liderul rus la ședința extinsă a colegiului Ministerului Apărării al Rusiei.

Fluxul de știri
0