Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Interesele Rusiei și ale poporului trebuie să fie mai presus de orice conjunctură

© Sputnik / Сергей Гунеев / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В. Путин провел заседание Совета по развитию гражданского общества и правам человека
Президент РФ В. Путин провел заседание Совета по развитию гражданского общества и правам человека - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Interesele Rusiei și ale poporului rus trebuie să fie mai presus de orice conjunctură politică și divergențe ideologice, a declarat Putin la întrevederea cu conducerea Dumei de Stat și Consiliului Federației.

Russian Foreign Minister Sergei Lavrov will not visit Vienna unless progress is made in talks over Iranian nuclear program - Sputnik Moldova
Rusia
Lavrov: G8 nu este reprezentativ și nu are puterea de decizie
BUCUREȘTI, 25 dec – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, consideră că interesele Rusiei și ale poporului ei trebuie să fie mai presus de orice conjunctură politică și divergențelor ideologice. Declarația a fost făcută ieri în cadrul unei întrevederi cu membrii legislativului rus.

“În toate proiectele de lege cheie, vitale pentru cetățeni, pentru dezvoltarea societății, mediului de afaceri și a regiunilor noastre, este nevoie de niște discuții deschise, largi și vii. Trebuie să luăm în considerație toate opiniile, toate nuanțele, să garantăm un caracter sistemic, unitatea reglementărilor juridice și desigur, consecvența în atingerea scopurilor de dezvoltare națională”, a declarat Putin la întrevederea cu conducerea Dumei de Stat și Consiliului Federației, care a avut loc marți.

Fluxul de știri
0