Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Coletele mai scumpe de 200 de euro vor fi impozitate: Anunțul Serviciului Vamal

© Sputnik / Miroslav RotariПочтовый терминал
Почтовый терминал - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul Vamal informează că de la 1 ianuarie vor intra în vigoare modificări ce țin de impozitarea coletelor importate.

CHIȘINĂU, 24 dec – Sputnik. Coletele importate, mai scumpe de 200 de euro, vor fi impozitate începând cu 1 ianuarie 2020.

Премьер Ион Кику - Sputnik Moldova
Societate
Ce le-a cerut premierul angajaților de la postul vamal Criva

Serviciul Vamal al Republicii Moldova informează că în cazul coletelor cu valoarea mai mică de 200 de euro și care nu sunt destinate comercializării, plățile vamale precum TVA, accizele, taxele vamale, taxa pentru proceduri vamale vor fi excluse.

Sunt vizați de aceste modificări persoanele fizice care introduc mărfuri pentru uz personal, în cadrul tranzacțiilor comerciale prin intermediul coletelor poștale internaționale, informează serviciul de presă al Serviciului Vamal.

Serviciul Vamal: Vămuirea la domiciliu - o procedură ce-ți economisește timpul și banii>>>

Valoarea intrinsecă a mărfii nu include costurile de transport, de asigurare și nici costul încărcării, descărcării și transbordării mărfii.

Modificările au fost aprobate prin Legea pentru modificarea unor acte legislative.

Fluxul de știri
0