Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția oferă detalii în cazul teribilului accident produs aseară în orașul Vatra

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIAccident de circulație la ieșirea din localitatea Vatra spre localitatea Cojușna
Accident de circulație la ieșirea din localitatea Vatra spre localitatea Cojușna - Sputnik Moldova
Abonare
Femeia care a ajuns la spital în urma accidentului produs aseară pe șoseaua Chișinău-Strășeni a decedat la spital.

CHIȘINĂU, 23 dec - Sputnik. Încă o persoană a murit în urma cumplitului accident produs aseară la ieșirea din orașul Vatra. Este vorba despre femeia de 32 de ani, care a ajuns la spital în urma coliziunii. Astfel, bilanțul morților a ajuns la trei. 

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIAccident de circulație la ieșirea din localitatea Vatra spre localitatea Cojușna
Poliția oferă detalii în cazul teribilului accident produs aseară în orașul Vatra - Sputnik Moldova
Accident de circulație la ieșirea din localitatea Vatra spre localitatea Cojușna

În aceste momente, la Spitalul ”Valentin Ignatenco” din Chișinău se află internat un minor de opt ani, care a fost rănit în urma accidentului, iar un bărbat de 47 de ani se află în secția reanimare a Institutul de Medicina Urgentă din Chișinău.

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Accidente
Tragedie în Capitală: Accident teribil la intrarea în Chișinău - Foto

Potrivit poliției, un Volkswagen Passat s-a tamponat cu un BMW, după care Volkswagen-ul a fost proiectat într-un microbuz, iar ulterior într-un automobil Skoda.

În urma coliziunii, un automobilul Volkswagen a fost rupt în două, iar o femeie și un bărbat, ambii de 40 de ani, care se aflau în automobile, au fost grav răniți și prinși între fiarele mașinii. Ei au fost descarcerați, dar au decedat în drum spre spital.

Poliția precizează că în ultimele 24 de ore în țară s-au produs în total 11 accidente rutiere, soldate cu trei persoane decedate și 16 rănite.

Pentru a preveni astfel de cazuri și pentru a ajunge în siguranță la destinație, oamenii legii îndeamnă șoferii să fie prudenți la volan.

Fluxul de știri
0