Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Tragedie în Capitală: Accident teribil la intrarea în Chișinău - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Un tragic accident rutier s-a produs în această dimineață, chiar la intrarea în Chișinău. Un bărbat și-a pierdut viața după ce s-a izbit violent cu mașina de un panou publicitar.

CHIȘINĂU, 23 dec - Sputnik. Un bărbat a decedat pe loc după ce mașina cu care se deplasa s-a izbit violent într-un panou publicitar. Accidentul a avut loc în această dimineață, la intersecția străzii Studenților cu Calea Orheiului din sectorul Râșcani din Capitală.

Solicitat de Sputnik, ofițerul de presă a declarat că ”Politia a fost sesizata la ora 7.34 pe str. Calea Orhieiului. La fata locului s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere. Politistii au stabilit ca automobilul Seat era condus de un șofer de 47 de ani s-a izbit de un panou publicitar, șoferul a decedat. Alți participanți la trafic nu au fost implicați”.

Potrivit Poliției, șoferul se afla la volanul unui automobil de marca Seat. Acesta a pierdut controlul volanului, izbindu-se într-un panou publicitar.

Șoferul a murit până la venirea ambulanței. Din cauza producerii accidentului, pe această porțiune de drum s-au format ambuteiaje.

Oamenii legii urmează să stabilească toate cauzele producerii tragediei.

Fluxul de știri
0