Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Oficial: Avia-Invest are un nou beneficiar - Iată cine este

© photo://Avia InvestМеждународный аэропорт Кишинева
Международный аэропорт Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
După ce în această dimineață a apărut informația precum că miliardarul Rothschild ar fi renunțat la administrația Avia Invest, compania anunță oficial noul beneficiar.

CHIȘINĂU, 23 dec – Sputnik. „Komaksavia Airport Invest” Ltd este noul beneficiar al Companiei „Avia-Invest”, care administrează Aeroportul Internațional Chișinău.

Aeroportul international chisinau - Sputnik Moldova
Miliardarul Nathaniel Rothschild a renunțat la Aeroportul Chișinău: Pe mâna cui va ajunge

„Compania „Avia-Invest” confirmă că NR Investment Limited a cedat controlul asupra companiei „Komaksavia Airport Invest” Ltd, care deține 95% din „Avia-Invest”. De asemenea, confirmăm informațiile apărute în mass-media că omul de afaceri din Rusia Andrei Goncearenko este beneficiar al companiei „Komaksavia Airport Invest” Ltd”, anunță Avia-Invest într-un comunicat postat pe pagina de Facebook.

Compania mai spune că în perioada în care Aeroportul a fost administrat de compania concesionară, acesta s-a dezvoltat dinamic, iar dezvoltarea în continuare depinde de volumul și stabilitatea investițiilor atrase.

Năstase și Dodon se opun intereselor dinastiei Rothschild la Aeroport - Sandu tace>>>

„Printre prioritățile mele se numără construirea unei noi piste de decolare-aterizare pentru avioanele de mari dimensiuni, precum și a unui nou terminal, care va fi cel mai modern din regiune. Atragerea investițiilor pentru realizarea acestor planuri este sarcina mea principală în calitate de nou participant. Avem mult de lucru. Scopul nostru este să majorăm numărul anual al pasagerilor până la 5 milioane în următoarea perioadă”, a declarat Andrei Goncearenko.

Compania „Avia-Invest” îi asigură pe toți pasagerii, precum și companiile aeriene că Aeroportul Internațional Chișinău va continua să ofere, în volumul deplin, servicii de calitate tuturor clienților și partenerilor săi.

Fluxul de știri
0