Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov l-a lăudat pe Trump pentru maniera directă în discutarea problemelor internaționale

© AP Photo / Russian Foreign MinistryДональд Трамп и Сергей Лавров
Дональд Трамп и Сергей Лавров - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful diplomației ruse, Serghei Lavrov, l-a lăudat pe președintele Statelor Unite ale americii, Donald Trump, pentru maniera directă pe care acesta o are în discutarea problemelor internaționale.

CHIȘINĂU, 23 dec – Sputnik. "Îl cunosc bine și îmi place felul în care președintele Trump discută chestiunile internaționale.

Presidente turco Erdogan - Sputnik Moldova
Erdogan amenință SUA cu sancțiuni: Nu suntem un stat tribal!

El evită echivocurile și se străduie să vorbească deschis, ceea ce el gândește. Este un caz rar întâlnit la politicienii de categorie înaltă, dar, în opinia mea, este o abordare productivă", a declarat Lavrov în cadrul emisiunii Bolșaia Igra (Большая игра) de la Pervâi Kanal.

În data de 10 decembrie Lavrov a fost în vizită în Statele Unite, unde a purtat negocieri cu secretarul de stat Mike Pompeo și unde s-a întâlnit și cu președintele SUA, Donald Trump. Părțile au discutat despre Siria, Ucraina, Livia, Afganistan și Venezuela.

Totodată a mai fost abordate chestiuni ce țin de stabilitate, cea a Tratatului dintre Statele Unite ale Americii și Federația Rusă privind măsurile pentru reducerea și limitarea în continuare a armelor ofensive strategice (START) și situația legată de China.

Fluxul de știri
0