Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ajutor pentru proprietarii apartamentului explodat în sectorul Râșcani al Capitalei

© SputnikГазовый баллон
Газовый баллон - Sputnik Moldova
Abonare
Persoanele care au avut de suferit în urma exploziei dintr-un apartament din sectorul Râșcani al Capitalei vor primi ajutoare.

CHIȘINĂU, 23 dec – Sputnik. Persoanele care au avut de suferit în urma exploziei cu gaze dintr-un apartament din strada Florilor, sectorul Râșcani, vor primi, ajutor după necesitate.

Взрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев  - Sputnik Moldova
Societate
Explozie într-un apartament din Chișinău: Au suferit două persoane - Foto

În cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, viceprimarul Ilie Ceban a anunțat că reprezentanții administrației publice locale conlucrează cu gestionarul fondului locativ și cu serviciile de urgență privind evaluarea pagubelor. Ulterior se vor lua măsuri după necesitate.

Amintim, nenorocirea a avut loc în această dimineață, din cauza unei scurgeri de gaze. Incidentul s-a produs din cauza neglijenței proprietarilor locuinței, care ar fi lăsat deschis robinetul instalației de gaz pe timp de noapte. În consecință, unul dintre locatari s-a ales cu arsuri de gradul I și II și a fost spitalizat. 

Fluxul de știri
0