Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Explozie într-un apartament din Chișinău: Au suferit două persoane - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariВзрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев
Взрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев  - Sputnik Moldova
Abonare
O deflagrație s-a produs în dimineața acestei zile într-un apartament din Capitală, dintr-un bloc de locuit cu 5 etaje. Un bărbat și o femeie s-au ales cu arsuri. A fost afectată fereastra bucătăriei și un perete al încăperii. Circumstanțele cazului se stabilesc.

CHIȘINĂU, 23 dec – Sputnik. O deflagrație s-a produs în dimineața acestei zile într-un apartament din sectorul Râșcani al Capitalei. Un bărbat în vârstă de 82 de ani și o femeie în vârstă de 77 de ani, care se aflau în apartament, s-au ales cu arsuri ușoare. Ei au refuzat spitalizarea.

Explozia a avut loc într-un apartament de la etajul 5 al unui bloc locativ de pe strada Florilor 12/3. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la orele 06:58.

În urma deflagrației, a fost afectată fereastra bucătăriei, dar și un perete. Circumstanțele cazului se stabilesc, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Este posibil ca deflagrația să fi fost provocată de o scurgere de gaze.

Fluxul de știri
0