Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ion Ceban: Minsk este gata să ajute Chișinăul

© Photo : Ion Ceban Ion Ceban și Anatolii Sevac
Ion Ceban și Anatolii Sevac - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Chișinăului, Ion Ceban, s-a întâlnit cu omologul său din Minsk, Anatolii Sevac. În ianuarie, o echipă de experți belaruși vor veni în Capitala țării noastre pentru a identifica proiecte de dezvoltare a municipiului Chișinăului.

CHIȘINĂU, 22 dec – Sputnik. Îon Ceban a anunțat pe pagina sa de Facebook că a avut o întrevedere cu primarul capitalei Republicii Belarus, orașul Minsk, Anatolii Sevac.

Cei doi au discutat despre proiecte și colaborări comune.

Dodon, Ceban, Beglov - Sputnik Moldova
Președintele Dodon s-a întâlnit cu guvernatorul orașului Sankt Petersburg, Beglov

"Astfel, a fost stabilit ca în luna ianuarie, la Chișinău să vină o echipă de experți pentru a face cunoștință cu specialiștii noștri și a putea în comun stabili mai multe proiecte de dezvoltare a municipiului Chișinău", a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Ca mai jos să adauge: Capitala Minsk este gata să ajute Chișinăul.

Amintim că ieri Ion Ceban s-a întâlnit, împreună cu președintele Igor Dodon,  cu guvernatorul orașului Sankt Petersburg, Alexandr Beglov, care, la fel, s-a arătat gata să acorde sprijin Chișinăului.

Fluxul de știri
0