Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Președintele Dodon s-a întâlnit cu guvernatorul orașului Sankt Petersburg, Beglov

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele moldovean, Igor Dodon, s-a întâlnit cu guvernatorul orașului Sankt Petersburg, Alexandr Beglov. La întâlnirea lui Dodon cu Belglov a participat și primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban.

CHIȘINĂU, 21 dec – Sputnik. Igor Dodon a scris pe Facebook că a avut o întrevedere cu guvernatorul orașului Sankt Petersburg, Alexandr Beglov.

Пробки и кот в мешке: предновогодняя встреча лидеров ЕАЭС и СНГ - Sputnik Moldova
Video
Sanct Petersburg: Întâlnirea liderilor UEEA și CSI, înainte de Revelion

"Am discutat întregul spectru al relațiilor interstatale și interregionale, inclusiv cu privire la Chișinău, Găgăuzia și alte regiuni ale țării. Am constatat un potențial enorm al oportunităților investiționale pentru capitala de nord a Rusiei", a scris Dodon după întrevederea cu Beglov.

Șeful statului a anunțat că în curând în Moldova ar putea venit reprezentnați ai administrației orașului Sankt Petersburg și regiunii Leningrad, dar și oameni de afaceri ruși, pentru a vedea care sunt oportunitățile de a investi în țara noastră.

"Am convenit ca în timpul apropiat, un grup de experți să efectueze o vizită în Moldova pentru a determina și aprecia proiectele și oportunitățile la care ar putea participa orașul Sankt Petersburg și regiunea Leningrad la nivel de stat, precum și businessul privat din regiunea rusă interesat de investițiile în Moldova", a spus Igor Dodon.

La întâlnirea lui Dodon cu Belglov a participat și primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban.

Fluxul de știri
0