Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Sanct Petersburg: Întâlnirea liderilor UEEA și CSI, înainte de Revelion

Abonare
În Sanct Petersburg s-au format ambuteiaje enorme. Și nu doar din cauza pregătirilor de Noul An: în capitala de nord a Rusiei au venit liderii Uniunii Economice Eurasiatice și ai comunității Statelor Independente.

Ежегодная большая пресс-конференция президента РФ В. Путина - Sputnik Moldova
Rusia
Putin, despre „tradiția” de prezentare a Rusiei ca o „sperietoare”
Într-o atmosferă de sărbătoare, ei au făcut bilanțul lucrului desfășurat în comun, au ales un nou președinte al Comisiei Economice a Uniunii Economice Eurasiatice și au discutat proiectele de perspectivă.

În cadrul întrevederii, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, i-a mulțumit președintelui de onoare a Uniunii Economice Eurasiatice, Nursultan Nazarbaiev, care, atunci când era președintele Kazahstanului, a propus constituirea acestei uniuni economice, în componența căreia ar intra Rusia, Belarus, Kazahstan și Kârgâzstan.

"Nursultan Abișevici, totul funcționează la noi (UEEA – n.n.), funcționează în cel mai bun mod posibil, noi suntem foarte bucuroși să vă salutăm", a spus Vladimir Putin.

Participanții la reuniune ar menționat faptul că sunt un șir de probleme în cadrul acestei structuri care încă nu au fost soluționate. Ei au promis că le vor depăși și că își vor coordona strategia de dezvoltare.

În acest an a luat sfârșit președinția Armeniei în cadrul UEEA. La anul, aceasta va fi deținută de Belarus, iar președintele Colegiului Comisiei Economice a Uniunii Economice Eurasiatice va fi belarusul Mihail Miasnikovici.

Fluxul de știri
0