Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin, despre „tradiția” de prezentare a Rusiei ca o „sperietoare”

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Accesați arhiva multimediaЕжегодная большая пресс-конференция президента РФ В. Путина
Ежегодная большая пресс-конференция президента РФ В. Путина - Sputnik Moldova
Abonare
Rusia a fost mereu prezentată de liderii occidentali ca o sperietoare, indiferent de regimul de la Moscova, a declarat președintele rus, Vladimir Putin.

BUCUREȘTI, 21 dec – Sputnik. Occidentul a prezentat Rusia ca pe o sperietarea în perioada țaristă, în perioada sovietică și continuă s-o facă și acum, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin, prezentând șefilor statelor membre ale CSI documentele desecretizare din perioada celui de Al Doilea Război Mondial.

Экономист Александр Караваев - Sputnik Moldova
Comunitatea post-sovietică 2020: Un nou început sau regim de supraviețuire?

„În trecut și acum Rusia este prezentată ca o sperietoare. În perioada țaristă, sovietică și contemporană. Nu s-a schimbat nimic. Nu contează cum e (Rusia n.r.) – sensul rămâne același. În acest caz să nu confundăm termenii ideologici – bolșevică, rusă. Asta nu contează”, a spus Putin în cadrul unei reuniuni neformale cu liderii statelor CSI.

El a menționat că pentru slăbirea URSS, politicienii occidentali de atunci erau gata să ajungă la o înțelegere cu Germania nazistă, ceea ce s-a și întâmplat, documentele confirmă acest lucru.

Fluxul de știri
0