Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Parada Moșilor Crăciun pe motociclete: Peste 150 de bikeri, pe străzile Capitalei

© Sputnik / Miroslav RotariAurelia Hâncu
Aurelia Hâncu - Sputnik Moldova
Abonare
Caravanele de Crăciun pornesc la drum. Peste 150 de motocicliști deghizați în costum de Moș Crăciun vor organiza pe străzile Capitalei o cursă spectaculoasă, iar copiii nevoiași vor avea parte de multe surprize.
Parada Moșilor Crăciun pe motociclete: Peste 150 de bikeri, pe străzile Capitalei

Duminică, 22 decembrie, la ora 12:00, bikerii moldoveni deghizați în costumul moșului se vor aduna în fața Palatului de Cultură a Feroviarilor, acolo unde vor fi așteptați cu nerăbdare de zeci de copii din familii social-vulnerabile. Aceștia vor avea frumoasa ocazia de a se plimba în scuarul Palatului cu Santa-Bikerii pe motociclete și vor primi cadouri.

"Absolut toți copiii se vor putea plimba cu motocicleta, cu muzică și multă voie bună", a declarat Aurelia Hâncu, directorul Palatului de Cultură al Feroviarilor.

Tot de la fața Palatul de Cultură a Feroviarilor se va da și startul cursei. De acolo, Santa-Bikerii vor încăleca pe motoare și vor cutreiera străzile Capitalei pe două roți, spre bucuria trecătorilor.

"În acest timp, copiii vor avea parte de un spectacol deosebit în Sala Mare a Palatului. Acolo îi vor avea parte de multe surprize plăcute. Evenimentul este gratuit", a remarcat Aurelia Hâncu.

Cursa Moșilor Crăciun pe motociclete este organizată pentru al optulea an consecutiv.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0