Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Majorarea salariilor, printre prioritățile Ministerului Educației – Detalii

© Sputnik / Александр Кряжев / Accesați arhiva multimediaЭкзамен
Экзамен - Sputnik Moldova
Abonare
Majorarea salariilor și modernizarea instituțiilor de învățământ sunt o prioritate pentru Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Despre asta a vorbit ministrul Corneliu Popovici cu angajații din domeniu din raionul Ocnița și municipiul Bălți.

CHIȘINĂU, 21 dec – Sputnik. Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici, a avut mai multe întrevederi cu reprezentanții administrației publice locale, managerii instituțiilor de învățământ și directorii caselor de cultură din raionul Ocnița.

Corneliu Popovici - Sputnik Moldova
Corneliu Popovici spulberă zvonurile: Ce se va întâmpla cu disciplina Istoria Românilor

Dialogul s-a axat pe necesitatea majorării salariilor, calitatea alimentației elevilor, condițiile sanitare din școli. De asemenea, a fost discutată necesitatea construcției unei tabere de odihnă pentru copii, dar și crearea unui  centru raional de formare profesională continuă. Ministrul Educației a vizitat orașele Otaci și Bălți.

Potrivit serviciului de presă al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, vizitele de lucru în instituțiile de învățământ și de cultură din țară vor deveni o tradiția și asta pentru a menține dialogul cu structurile teritoriale implicate în elaborarea și implementarea  politicilor, dar și pentru identificarea și soluționarea problemelor din domeniile de competență ale Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Fluxul de știri
0