Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce a discutat astăzi Igor Dodon cu Vladimir Putin

© Photo : Facebook / Dodon IgorВстреча лидеров государств Содружества Независимых Государств (СНГ)
Встреча лидеров государств Содружества Независимых Государств (СНГ) - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o nouă întrevedere cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin. Aceasta a avut loc în cadrul ședinței lărgite a Consiliului Economic Suprem Eurasiatic, care se desfășoară la Sankt Petersburg.

CHIȘINĂU, 20 dec - Sputnik. Șeful statului Igor s-a reîntâlnit cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin. Cei doi președinți au avut un schimb de mesaje în cadrul ședinței lărgite a Consiliului Economic Suprem Eurasiatic, care se desfășoară la Sankt Petersburg. Președintele Dodon a transmis și un mesaj de felicitare participanților la reuniune.

 Conferința de presă a președintelui Igor Dodon, după căderea Guvernului Sandu / Пресс-конференция Игоря Додона после падения правительства Санду - Sputnik Moldova
Politică
Video: Ce mijloc de transport a ales Igor Dodon ca să ajungă la Sankt Petersburg

”În cadrul vizitei de lucru în Federația Rusă, am participat la ședința lărgită a Consiliului Economic Suprem Eurasiatic, care se desfășoară astăzi, la Sankt Petersburg. Țin să menționez că din luna mai 2018, Republica Moldova are statut de observator pe lângă UEEA. Pe finalul părții oficiale a evenimentului au avut loc discuții informale ale liderilor Comunității Statelor Independente. I-am felicitat pe colegi cu ocazia sărbătorilor de iarnă care se apropie, dorind țărilor și popoarelor lor bunăstare, prosperitate și pace” a transmis șeful statului pe Facebook.

Președintele Igor Dodon se află într-o vizită în Federația Rusă. În cadrul vizitei, el a avut deja întrevederi cu șeful Sberbank, Gherman Gref, și patriarhul Rusiei Kiril. Pe agenda acestuia mai este prevăzută și o întrevedere cu vicepremierul rus Dmitri Kozak.

Fluxul de știri
0