Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Concert de amploare la Palatul Național „Nicolae Sulac” - detalii

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un concert de amploare va avea loc în această seară la Palatul Național ”Nicolae Sulac”. Evenimentul este dedicat aniversării a 660-a de la întemeierea Statului Moldovenesc, dar și cu prilejul încheierii Anului Familiei în Moldova.

CHIȘINĂU, 17 dec - Sputnik. Un concert cu prilejul aniversării a 660-a de la întemeierea Statului Moldovenesc și încheierii Anului Familiei, va avea loc astăzi, cu începere de la ora  17:00. Evenimentul este organizat sub egida președintelui Republicii Moldova.

”La eveniment vor fi prezenți înalți demnitari de stat, reprezentanți ai mediului academic, corpului diplomatic, societății civile, autorităților publice locale, persoane marcante din diverse domenii, precum și familii cu mulți copii și cupluri longevive”, anunță instituția prezidențială printr-un comunicat.

PS Ioan Moșneguțu, Episcop de Soroca  - Sputnik Moldova
PS Ioan, Episcop de Soroca: Mă bucur mult că anul 2019 a fost declarat "Anul Familiei"
Pe scenă vor evolua numeroși artiști, orchestre și cunoscute formații de dans din țara noastră.

Anterior, președintele Igor Dodon a amintit că, pe parcursul anului 2019, în cadrul Anului Familiei au avut loc un șir de acțiuni de susținere a familiilor numeroase, social-vulnerabile monoparentale, precum și a cuplurilor longevive.

Totodată, au fost desfășurate mai multe activități menite să promoveze istoria țării noastre și să contribuie la consolidarea independenței Republicii Moldova, în contextul împlinirii a 660 de ani de la întemeierea Statului Moldovenesc.

Fluxul de știri
0