Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Trupa O-Zone se reunește? Artiștii vor susține un concert la București

© Photo : vev.ruO-zone
O-zone - Sputnik Moldova
Abonare
Trupa O-Zone va evolua în seara de Revelion în Piața Constituției din București. Artiștii vor cânta piesele care i-au făcut celebri.

CHIȘINĂU, 17 dec - Sputnik. Trupa O-Zone se reunește din nou. De această dată, artiștii vor evolua în seara de Revelion în Piața Constituției din București. Potrivit presei de peste Prut, trupa se reunește doar pentru seara de Revelion. 

O-zone - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Dezvăluiri: motivul pentru care s-a destrămat trupa O-Zone

Potrivit unui comunicat emis de Primăria București, băieții din trupa O-Zone, care au decis să facă carieră solo, se vor reuni pe scena din Piața Constituției. Artiștii din țara noastră sunt cap de afiș și vor cântă pe aceeași scenă cu Haddaway și cu rapperul american Turbo B. Concertul va dura șase ore.

Pe lângă artiștii originari din Basarabia, pe scenă vor mai urca Holograf, Vunk, trupa Andre și Horia Brenciu. Astfel, în noaptea dintre ani vor răsuna hituri care au marcat generații întregi. O-Zone este considerată una dintre cele mai de succes formații din Republica Moldova. Băieții au ales să facă cariere solo, dar melodiile pe care le-au cântat împreună au rămas în istorie.

Fluxul de știri
0