Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dezvăluiri: motivul pentru care s-a destrămat trupa O-Zone

© Photo : vev.ruO-zone
O-zone - Sputnik Moldova
Abonare
Unul dintre membrii fostei formații O-Zone face dezvăluiri despre motivele pentru care s-a destrămat cunoscuta trupă. La începutul anilor 2000, trupa a cunoscut un succes răsunător în Europa.

Chișinău, 17 oct — Sputnik. Unul dintre foştii membri O-Zone, Radu Sârbu, face dezvăluiri într-un interviu pentru Libertatea, despre dedesubturile scandalului care a condus la separarea grupului, relatează ro.sputnik.md.

El spune că neînțelegerile au început atunci când Dan Bălan, fondatorul trupei, a anunțat că vrea să înregistreze numele formației pe numele său, de teamă că managerul lor ar putea face primul acest lucru.

Trupa formată din cei trei membri — Dan Bălan, Arsenie Todirașc și Radu Sârbu — ajunsese foarte cunoscută în lume și începuse să aibă mari câștiguri financiare.

„Beneficiile financiare au fost și sunt, bineînțeles, mărul discordiei. Și da, am împărțit totul în mod egal, între membrii trupei, asta după multe negocieri", a mărturisit Radu Sârbu, fără a da însă mai multe detalii despre suma care a fost împărțită.

Группа Scorpions исполнила в Грузии свои лучшие хиты - Sputnik Moldova
Video
Trupa Scorpions şi-a interpretat cele mai bune hituri în Georgia

El a mai afirmat că a avut de învățat din această experiență, iar ”prietenii adevărați se cunosc nu atunci când ai succes, ci atunci când ai nevoie de ei”. El regretă că cei trei membri nu au făcut un efort pentru a-și controla „emoțiile distructive".

„În orice afacere de succes există și câștiguri financiare, este normal. Dacă ne-am fi născut în USA și succesul ar fi pornit de acolo, probabil am fi fost în rând cu Taylor Swift, Jay Z…", a mai spus fostul membru al trupei.

După destrămarea formației, doar Radu Sârbu a rămas în România. Dan Bălan, după câțiva ani petrecuți la New York, cântă acum mai mult prin Rusia. Și Arsenie Todirașc susține concerte mai mult în Federația Rusă.

Fluxul de știri
0