Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

S-au căsătorit la trei zile după ce și-au făcut cunoștință: O interpretă face dezvăluiri

© Sputnik / Miroslav RotariMarina Filipovici
Marina Filipovici - Sputnik Moldova
Abonare
O mamă bună le reușește pe toate: să nască mai mulți copii, să-i educe și să-și construiască o carieră de succes. Este și cazul Marinei Filipovici, o mamă și o interpretă demnă de tot respectul.
S-au căsătorit la trei zile după ce și-au făcut cunoștință: O interpretă face dezvăluiri

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", interpreta de muzică populară Marina Filipovici ne-a mărturisit despre relația ei cu cei trei feciori: Alexandru, Bogdan și Răzvan, despre dragostea necondiționată pe care o poartă pentru familia sa și despre cariera de succes pe care a obținut-o cu multă muncă și perseverență.

Marina Filipovici a relatat că niciodată nu și-ar fi închipuit că va avea patru bărbați în casă. Spune că nu este deloc ușor să le acorde atenție în egală măsură celor trei feciori și soțului său.

"Cel mai mic copil este foarte gelos. Totuși eu mă stărui să-i ofer atenție fiecărui fecior și să cultiv în ei dragostea între frați. Legătura de sânge rămâne pe parcursul întregii vieți. Părinții nu sunt veșnici, iar frații vor trebui să se ajute între ei", a spus ea.

Interpreta ne-a mărturisit că și-a făcut cunoștință cu viitorul soț prin intermediul unor cunoștințe apropiate și, din momentul în care s-au văzut, au înțeles că aceasta este dragoste la prima vedere.

Cu alte ocazii, interpreta a povestit că și-au făcut cunoștință marți, iar în aceeași săptămână, în ziua de vineri s-au căsătorit.

"Până la vârsta de 29 de ani îmi trăiam viața din plin și mă concentram mai mult pe carieră. Când veneam acasă înțelegeam că, de fapt, totul era trist. Aveam nevoie de o schimbare. Atunci mi-am pus în gând: anul acesta am să mă căsătoresc. Așa și s-a întâmplat. Ne-am dorit foarte mult copii. La 31 de ani l-am născut pe primul băiat, iar peste zece luni am aflat că sunt însărcinată cu cel de-al doilea fecioraș. Eram foarte fericită", a povestit artista.

Marina Filipovici are un palmares bogat de cântece și colaborări extraordinare cu interpreți din țară, dar și despre hotare.

În anul 2018, interpreta a fost decorată cu titlul onorific de "Maestru în Artă" oferit de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0