Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O arătare stranie chiar în centrul Capitalei: Primarul cere demisii - Foto

© Sputnik / Miroslav Rotariустановка праздничной елки в центре города
установка праздничной елки в центре города  - Sputnik Moldova
Abonare
Aspectul estetic al orașului lasă mult de dorit, adesea din cauza că fantezia unor agenți economici nu are limite. O nouă surpriză pentru chișinăuieni a apărut chiar lângă Pomul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale.

CHIȘINĂU, 14 dec – Sputnik. Sărbătorile de iarnă sunt deja pe aproape, pregătirile pentru inaugurarea Târgului de Crăciun sunt pe ultima sută de metri, dar se pare că pe unii dintre responsabilii pentru organizarea evenimentului îi cam dă de sminteală bunul gust și bunul simț.

Dacă anterior locuitorii Capitalei s-au plâns de imaginile nu tocmai decente care ”împodobeau” caruselul instalat în PMAN, acum pe rețelele de socializare au fost postate alte poze cu ”surprize” de natură să ne pună nervii la încercare.

Astfel, în Piață a fost adusă o reptilă gigantică. Aceasta ar trebui, se pare, să ne facă sărbătorile mai vesele.

”În centru, în preajma bradului, au instalat, au umflat..., mai pe scurt, acum acolo se află o șopârlă mare și îngrozitoare”, a scris autorul postării de pe Facebook.

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a venit cu o reacție imediată. Acesta le-a cerut demisia ”benevolă” unor angajați ai Primăriei.

De asemenea, el le-a cerut responsabililor să facă regulă, pentru ca locul unde se vor desfășura festivitățile prilejuite de sărbătorile de iarnă să nu fie o îngrămădire de elemente eterogene. Aceștia au termen până pe 21 decembrie, când va fi inaugurat Târgul de Crăciun.

Fluxul de știri
0