Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon merge la Moscova: Ce întrevederi va avea

© Photo : Facebook / Dodon IgorIgor Dodon și Vladimir Putin
Igor Dodon și Vladimir Putin  - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele țării Igor Dodon va efectua o vizită oficială în Federația Rusă. Acesta se va întâlni cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 16 dec - Sputnik. Președintele țării Igor Dodon a precizat în cadrul unei conferințe de presă ce întrevederi oficiale sunt programate pentru săptămâna aceasta. Premierul Ion Chicu, speakerul Parlamentului Zinaida Greceanîi și președintele țării vor avea agenda încărcată. Oficialii vor avea mai multe deplasări peste hotarele țării.

 Igor Dodon - Sputnik Moldova
Politică
Ședință importantă la început de săptămână: Ce asigurări a dat Igor Dodon - Detalii

”Este o agendă destul de încărcată și pentru domnul prim-ministru și pentru președintele Parlamentului. Premierul astăzi se află la Strasbourg. În prima parte a săptămânii are loc ședința prim-miniștrilor a Inițiativei Central Europene la Roma. Premierul va avea întrevederi cu mai mulți prim-miniștri, membri ai inițiativei Central Europene”, a precizat Igor Dodon. 

De asemenea, este preconizată vizita de lucru a președintelui Pepublicii Moldova în Federația Rusă, în cadrul căreia Igor Dodon va avea mai multe întâlniri importante.

”Voi avea întrevederi cu președintele Federației Ruse, Putin, dar și cu Kozak și cu conducerea concernului Gaz-Prom. La fel, voi avea întrevederi cu patriarhul Kiril. Vizita ,mea în Federația Rusă este preconizată în data de 19, 20 decembrie”, a precizat șeful statului. 

La începutul fiecărei săptămâni, președintele Igor Dodon, speakerul Parlamentului Zinaida Greceanîi și șeful Executivului, Ion Chicu, se întrunesc în ședință. Oficialii discută prioritățile săptămânii. La ședința de astăzi premierul Chicu a lipsit deoarece nu este în țară. 

Fluxul de știri
0