Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Interpreta Ina Sturza face dezvăluiri despre realizările anului 2019

© Sputnik / OsmatescoIna Sturza
Ina Sturza - Sputnik Moldova
Abonare
Despre realizările din 2019, despre familie, carieră și planuri de viitor, interpreta Ina Sturza a vorbit într-un interviu de suflet în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal".
Interpreta Ina Sturza face dezvăluiri despre realizările anului 2019

Interpreta Ina Sturza spune că în anul 2019 norocul a fost de partea ei. Prin ambiție, muncă și multă creativitate, interpreta și-a atins obiectivele și a obținut rezultate remarcabile în cariera muzicală. Ea a reușit să lanseze patru melodii care i-au adus mult succes în acest an.

"Anul 2019 a fost unul reușit, productiv și cu multe realizări. Piesele "Tinerețea", "Copilița noastră", "Mi-a șoptit un pețitor" au ajuns la inimile publicului", a povestit artista.

În prag de sărbători, interpreta a lansat o nouă producție muzicală - "Anul Nou". Melodia are o semnificație deosebită pentru ea, întrucât a fost semnată chiar de către fiica artistei - Diana Sturza.

"Este o piesă frumoasă care transmite spiritul și farmecul sărbătorilor frumoase de iarnă", a menționat Ina Sturza.

În același interviu, interpreta a vorbit și despre familia sa pe care spune că o iubește enorm și căreia îi datorează o mare parte din realizările sale.

"Am construit o familie frumoasă și ne străduim să o păstrăm și în continuare. Îi mulțumesc soțului, fiicei și părinților mei pentru susținerea și dragostea pe care mi-o oferă", a menționat ea.

În 2020, interpreta își propune în continuare să-și cucerească admiratorii cu producții muzicale deosebite și își dorește ca noul an să-i aducă realizări în cariera muzicală.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0