Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nenorocire în Capitală: Minor găsit împușcat într-un apartament

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Șoc și groază: un minor și-a pus capăt zilelor în această după-amiază într-un apartament din sectorul Râșcani al Capitalei.

CHIȘINĂU, 15 dec – Sputnik. Un minor de 15 ani a murit după ce s-a împușcat dintr-o armă chiar în apartamentul în care locuia.

Pistol - Sputnik Moldova
Societate
Caz horror în Capitală: Un bărbat s-a împușcat în cap

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei Natalia Stati a comunicat pentru Sputnik Moldova că Poliția a fost alertată în jurul orei 17:00, fiind chemată într-un apartament al unui bloc de din sectorul Râșcani al Capitalei.

Ajunși la fața locului, polițiștii au depistat cadavrul minorului. Din primele informații, acesta ar avea o plagă provocată prin împușcătură.

Prezent la locul accidentului, medicul legist a comunicat că nu au fost depistate semne de moarte violentă. Natalia Stati n-ea mai comunicat că în apartamentul dat nu se mai afla nicio altă persoană.

Se pare că arma i-ar aparține tatălui băiatului, aceasta fiind deținută legal.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și a motivului ce l-a determinat pe minor să recurgă la un asemenea gest. 

Fluxul de știri
0