Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Caz horror în Capitală: Un bărbat s-a împușcat în cap

CC0 / / Pistol
Pistol - Sputnik Moldova
Abonare
Un caz ieșit din comun s-a întâmplat într-un club de trageri de țintă din Chișinău. După ce a tras mai multe gloanțe în țintă, un bărbat s-a împușcat în cap.

CHIȘINĂU, 4 dec – Sputnik. Un bărbat care participa la trageri într-un club din Capitală s-a împușcat în cap după 49 de trageri în țintă. Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a comunicat pentru Sputnik Moldova că polițiștii au fost alertați de un instructor care lucra la tirul din sectorul Botanica al Capitalei. Potrivit informațiilor, bărbatul în vârtsă de 41 de ani s-a împușcat după ce a lăsat mai multe bilete de adio în care își cere iertare de la cei dragi.

Exclusiv: Ce zice Voronin despre omul de afaceri Iurie Luncașu, găsit împușcat în cap>>>

Barbatul în vârsta de 41 de ani a fost preluat de salvare si transportat la spital, dar, în urma traumatismelor la cap, acesta a decedat. Pe acest caz a fost pornită o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fluxul de știri
0