Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Raisa Plăieșu: Ajutați-vă copiii să cultive credință

© Sputnik / Miroslav RotariRaisa Plăieșu
Raisa Plăieșu - Sputnik Moldova
Abonare
Dragostea și credința în Dumnezeu se cultivă încă din copilărie. Cărțile cu tentă religioasă sunt acelea care îi ajută pe copii să se apropie mai mult de El, fiind o terapie pentru minte și suflet.
Raisa Plăieșu: Ajutați-vă copiii să cultive credință

În ajunul sărbătorilor de iarnă, scriitoarea Raisa Plăieșu a lansat o carte de poezii creștine pentru copii prin care își dorește să-i apropie mai mult pe cei mici de cuvântul lui Dumnezeu. Poeziile transmit un mesaj biblic, dar reflectă și realitatea contemporană.

"Sunt poezii despre sărbătorile de iarnă, despre rugăciune, credință și multe momente despre care copilul poate să învețe. Prin intermediul acestor poezii încerc să aduc în sufletul copilului ceva nou, iar cuvintele să-l călăuzească și să-l ghideze", a spus scriitoarea.

Mai mult, recent, în incinta bibliotecii raionale din raionul Florești, Raisa Plăieșu a lansat un nou proiect "Fericiți sunt cei care nădăjduiesc în Domnul". În cadrul acestui proiect au avut loc diverse întâlniri, lansări de carte și acțiuni de caritate.

"Ne-am apropiat de oameni, de copii. Ne dorim să aducem lumină în sufletele tuturor", a menționat Plăieșu.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0