Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Copiii de la grădinițele din Chișinău vor primi cadouri de Anul Nou: Cine e Moș Crăciun

© A. VolkovКогда Деды Морозы на работе - верный признак того, что Новый год наступит
Когда Деды Морозы на работе - верный признак того, что Новый год наступит - Sputnik Moldova
Abonare
Toți copiii care vor participa la matineele organizate de grădinițe cu ocazia sărbătorilor de iarnă vor primi cadouri. De această dată, nu părinții vor fi în rol de Moș Crăciun.

CHIȘINĂU, 14 dec – Sputnik. Responsabilii din domeniul educație și buget din cadrul Primăriei Chișinău au indicația de a identifica, în regim de urgență, bani pentru achiziționarea cadourilor pentru copiii din grădinițe.

установка праздничной елки в центре города  - Sputnik Moldova
Societate
O arătare stranie chiar în centrul Capitalei: Primarul cere demisii - Foto

Propunerea vine de fapt de la un părinte, care este de părere că asigurarea cu cadouri a copiilor de grădiniță la matineele de Anul Nou ar contribui la stoparea colectărilor ilegale de bani de la părinți și, odată cu acestea, și a sumelor destinate altor scopuri.

De asemenea, Consiliul municipal Chișinău, urmează să asigure în bugetul pentru anul 2020 o linie bugetară specială pentru asigurarea copiilor din instituțiile de educație timpurie cu cadouri de sărbătorile de iarnă.

Fluxul de știri
0