Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Unde vei putea bea vin fiert și mânca turtă dulce de sărbători

© Sputnik / Yana ZaharovaРождественская ярмарка 2018-2019
Рождественская ярмарка 2018-2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Atmosfera sărbătorilor de iarnă vine tot mai aproape de casa ta. Iată adresele unde vei putea gusta din deliciile de sezon.

CHIȘINĂU, 12 dec – Sputnik. Spectacole de iarnă, vin fiert și plăcinte delicioase, toate lângă casa ta la târgurile de Crăciun organizate de preturile sectoarelor Chișinăului.

Molceanu Petru - Sputnik Moldova
Decor de sărbători: Cum alegem luminițe de calitate pentru casă și Pomul de Crăciun

Primăria municipiului Chișinău informează că pe lângă târgul principal din centrul Capitalei, altele vor fi organizate și în toate celelalte sectoare.

Astfel, în sectorul Botanica, chișinăuienii vor putea urmări frumusețile iernii pe strada Teilor, nr.10, în preajma sediului Preturii. Locuitorii din sectorul Buiucani pot merge la „Moldexpo”, strada Ghioceilor nr.1 sau în spațiul adiacent Centrului Comercial „Zity Mall”, de pe Calea Ieșilor, nr.8;

Cel mai bogat în târguri este sectorul Centru. Aici vor fi amenajate mici orășele de iarnă la următoarele adrese:

  • strada Academiei, nr. 5 și nr, 7;
  • strada Armenească, 55;
  • strada Ismail, intersecție cu bulevardul Dimitrie Cantemir;
  • parcarea Centrului Comercial „Grand Hall”;
  • strada Grenoble, nr.165/4;
  • strada Miorița, nr.11;
  • strada Nicolae Testemițanu, nr.23;
  • strada Bulgară, nr.43.

În sectorul Ciocana, aleea pietonală din bulevardul Mircea cel Bătrân, în preajma Arborelui Solar, va prinde și mai multă culoare odată cu inaugurarea târgului. Iar în sectorul Râșcani, chișinăuienii  se vor bucura de clipe magice în scuarul din strada Miron Costin și strada Bogdan Voievod, nr.1/1.

Unde au dispărut luminițele din centrul Capitalei? Iată ce spune Ion Ceban>>>

Menționăm, Târgul de Crăciun din centrul Capitalei va fi inaugurat în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, pe data de 21 decembrie la ora 17:00.

Fluxul de știri
0