Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incredibil: Ce au găsit procurorii în tufișurile de lângă unele școli și grădinițe - Video

© SputnikTufari in Chișinău
Tufari in Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a destructurat o grupare criminală specializată în trafic de stupefiante. 

CHIȘINĂU, 12 dec - Sputnik. Oamenii legii au reținut și plasat în arest preventiv un bărbat suspectat că ar face parte dintr-o grupare specializată în trafic de droguri. 

Cocaină - Sputnik Moldova
Societate
Revoltător: Iată ce au făcut trei drogați într-o pădure - Video

Activitatea grupării a fost anihilată în luna noiembrie, însă un membru al acesteia a rămas la libertate și a continuat să comercializeze stupefiante prin intermediul aplicației Telegram. Procurorii au efectuat mai multe percheziții și au confiscat droguri în valoare de peste 300.000 de lei.

În cele din urmă, suspectul în vârstă de 34 de ani a fost identificat și filat de oamenii legii, care au descoperit că bănuitul ascundea substanțele narcotice în tufișuri de lângă mai multe școli și grădinițe.

Fotografiile cu locurile în care se aflau stupefiantele erau transmise cumpărătorului după efectuarea plății pe portmoneele electronice. Individul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul riscă acum până la 15 ani de închisoare.

Fluxul de știri
0