Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Revoltător: Iată ce au făcut trei drogați într-o pădure - Video

© Pixabay / the3catsCocaină
Cocaină - Sputnik Moldova
Abonare
Trei tineri care au consumat narcotice au jefuit un om într-o pădure din Capitală. Riscă ani grei de pușcărie.

CHIȘINĂU, 12 dec - Sputnik. Trei tineri cu vârstele cuprinse între 18 și 21 ani, locuitori ai Capitalei, au fost reținuți de oamenii legii pentru că au comis un jaf, sub influența substanțelor psihotrope.

Pistol - Sputnik Moldova
Incredibil: Iată care este cea mai periculoasă țară din UE

Polițiștii au fost alertați că în pădurea de la intersecția străzilor Studenților cu Florilor un tânăr a fost agresat fizic și în mod brutal a fost jefuit. Un echipaj al Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă și grupa operativă s-au deplasat imediat la locul faptei pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Polițiștii au fost întâmpinați de victimă, un tânăr de 29 ani. Acesta le-a spus oamenilor legii că a fost agresat de trei indivizi care, aplicându-i lovituri pe suprafața corpului, i-au furat geanta în care se aflau actele de identitate, 7 000 euro și alte bunuri materiale. Ulterior cei trei au fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat victimei constituie 138 200 de lei.

Polițiștii imediat au dispus un șir de măsuri de investigație, în rezultatul cărora s-a stabilit că victima îl cunoștea pe unul dintre agresori și că pe parcursul nopții aceștia au consumat băuturi alcoolice într-un local de pe strada Studenților. Ulterior unul dintre ei, sub pretextul de a consuma droguri a propus să meargă în pădurea de pe strada Florilor, unde au bătut și jefuit victima.

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Societate
Rușinos: Iată ce au făcut în Capitală doi bărbați și o femeie - Video

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală, indivizii au fost reținuți și escortați la Inspectoratul de Poliție pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale, tinerii și-au recunoscut vinovăția, comunicând că cunoșteau că victima are asupra sa o sumă impunătoare de bani și că în momentul comiterii infracțiunii erau sub influența substanțelor psihotrope și a băuturilor alcoolice.

Tinerii au fost plasați în arest pentru 72 de ore și sunt cercetați pentru jaf. Conform legislației penale în vigoare, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

Fluxul de știri
0