Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bărbat din Hâncești și-a ucis fiul cu o armă de vânătoare: Cum a fost săvârșită crima

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Procuratura Generală anunță că a încheiat urmărirea penală pe numele unui bărbat învinuit că și-a ucis fiul. Dosarul a fost transmis în instanța de judecată.

CHIȘINĂU: 11 dec - Sputnik. Un bărbat din localitatea Cărpineni, raionul Hâncești, a ajuns pe banca acuzaților, fiind acuzat că și-a ucis fiu vitreg în vârstă de 18 ani cu o armă de vânătoare.

Omor  - Sputnik Moldova
Societate
Declarații cutremurătoare: Un bărbat povestește în detaliu cum și-a ucis soția - Video

Potrivit procurorilor, crima a fost săvârșită în luna septembrie. Învinuitul în vârstă de 45 de ani a consumat alcool, apoi a început să se certe cu fiul său. La un moment dat, tatăl a luat arma de vânătoare cu alice, pe care o deținea ilegal, și l-a împușcat în piept pe feciorul său.

Vecinii au chemat ambulanța, dar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul. Anchetatorii afirmă că bănuitul obișnuia să consume alcool. Bărbatul mai avea două fiice minore, iar soția lui se afla la muncă peste hotarele țării.

Învinuitul riscă până la 20 ani închisoare sau detenție pe viață pentru omor intenționat. El a fost plasat în arest preventiv imediat după comiterea crimei.

Fluxul de știri
0