Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Declarații cutremurătoare: Un bărbat povestește în detaliu cum și-a ucis soția - Video

CC0 / Pixabay / Republica / Omor
Omor  - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a fost reținut de oamenii legii după ce în 2006, împreună cu concubina, a omorât-o pe soția sa.

CHIȘINĂU, 19 nov - Sputnik. Oamenii legii au reținut un bărbat care este bănuit că a comis un omor în 2006 în localitatea Constantinovca, Edineț împreună cu concubina sa. 

Operațiunea a avut loc prin implicarea angajaților Direcției Combaterea Crimelor Grave a Inspectoratului National de Investigații și angajaților Direcției Generale Urmărire Penală, cu sprijinul angajaților Inspectoratului de Poliție Edineț.

Пожар, ул. Сучевица 34/2 - Sputnik Moldova
Accidente
Incendiul de pe strada Pelivan: Un bărbat reținut pentru tentativă de omor

Astfel, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 33 de ani, împreună cu o femeie în vârstă de 29 ani, ambii originari din raionul Edineț, din motiv de gelozie au omorât-o pe soția ultimului în luna mai a anului 2006. Iar ca să ascundă urmele faptei, au îngropat corpul neînsuflețit al acesteia într-un câmp din apropierea satului Constantinovca al raionului Edineț.

După ce au fost audiat, suspectul și-a recunoscut vina și a relatat toate circumstanțele comiterii crimei, iar ulterior a fost reținut. Individul a fost plasat în arest preventiv. Femeia de 29 ani urmează să fie anunțată în căutare internațională, pentru a fi extrădată autorităților Moldovei și deferită justiției.

Potrivit legii, persoanele culpabile de „omor intenționat” se pedepsesc cu închisoare de la 10 la 15 ani sau cu detenție pe viață. 

Fluxul de știri
0