Trump a dat o apreciere întâlnirii cu Lavrov

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a comentat negocierile purtate cu ministrul Afacerilor Externe al Federației Ruse, menționând că aceste au fost "foarte bune". El a făcut această apreciere pe pagina sa de Twitter, fiind citat de RIA Novosti.

CHIȘINĂU, 11 dec – Sputnik. Liderul american a declarat că în cadrul întrevederii au fost discutate un șir de probleme, inclusiv relațiile comerciale dintre părți, problema nucleară iraniană, problema Coreei de Nord, dar și cele legate de Tratatul privind rachetele cu rază mică şi medie de acțiune, controlul asupra armelor nucleare și cea a "amestecului în alegeri".

Putin: decizia WADA contravine Cartei Olimpice - Sputnik Moldova
Video
Putin: Decizia WADA contravine Cartei Olimpice

Trump și-a exprimat speranța că dialogul cu Rusia va fi continuat.

La rândul lui, Lavrov a declarat că întâlnirea cu Trump a avut loc într-o atmosferă de înțelegere reciprocă și că părțile au discutat un șir de probleme importante.  

Marți Serghei Lavrov a ajuns la Washington. Vizita lui a fost planificată în termeni restrânși și se desfășoară pe fundalul unei noi înrăutățiri în relațiile ruso-americane, dar și în perioada în care lui Trump vor să-i acorde vot de neîncredere.

Fluxul de știri
0