Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Schimb de replici între fostul și actualul premier: Ce a dezvăluit Ion Chicu

© Sputnik / Miroslav RotariIon Chicu
Ion Chicu - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Ion Chicu a dezvăluit pe o rețea de socializare că Maia Sandu ar face adresări către partenerii de dezvoltare ca să oprească finanțarea pentru Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 9 dec - Sputnik. Prim-ministrul Ion Chicu i-a dat o replică acidă fostului șef al Guvernului, Maia Sandu, după ce aceasta s-a referit într-o postare pe Facebook la activitatea actualului Cabinet de Miniștri.

Майя Санду - Sputnik Moldova
Politică
Maia Sandu nu crede o informație despre Andrei Năstase, dar relația „s-a răcit” – Video

Sandu a scris că Moldova s-ar putea confrunta cu probleme grave în lipsa unui acord între Ucraina și Federația Rusă privind livrarea gazelor Naturale Republicii Moldova.

”Impotența guvernului lui Dodon ne poate lăsa fără căldură și energie electrică pe timp de iarnă”, a menționat fostul premier.

În replică, șeful Cabinetului de Miniștri a dezvăluit că Maia Sandu ar face demersuri către partenerii externi pentru ca aceștia să oprească finanțarea proiectelor de dezvoltare în Republica Moldova.

”Am informații că potenta doamnă, în afară de adresările disperate către partenerii de dezvoltare de a stopa colaborarea cu Republica Moldova (până nu redevine ea premier/președinte/procuror si mamă a națiunii), mai dă târcoale și prin alte părți, pentru a zădărnici eforturile guvernului de a soluționa problemele energetice. E în stilul ei, dar haideți s-o vorbim doar de bine, că dacă deloc - se supără. Vrea atenție, dar nu avem timp - trebuie să curățim mizeria pe care a lăsat-o în administrația publică centrală” a scris Ion Chicu pe pagina sa de Facebook.

În context, premierul a îndemnat cetățenii să nu să se lase manipulați de oameni care au scopuri meschine.

Fluxul de știri
0