Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mai multă transparență: Cum vor fi efectuate achizițiile publice de produse petroliere

© AFP 2024 / RONALDO SCHEMIDTАЗС
АЗС - Sputnik Moldova
Abonare
Achizițiile publice de produse petroliere vor fi mai transparente. Asigurarea vine din partea Agenției Servicii Publice, care anunță că va implica companiile petroliere în procesul de gestionare a contractelor de achiziții publice.

CHIȘINĂU, 11 dec - Sputnik. Agenția Achiziții Publice anunță că va revizui procedura de semnare a contractelor de achiziții publice de produse petroliere. 

Gazprom - Sputnik Moldova
Politică
Premierul Chicu: Căutăm căi alternative pentru aprovizionarea Moldovei cu gaze naturale

Pentru a asigura un proces transparent, instituția dă asigurări că va ține cont de opiniile reprezentanților companiilor furnizoare de produse petroliere în ceea ce privește pregătirea ofertelor pentru participare la procedurile de achiziții publice.

În acest sens, Agenția Achiziții Publice va analiza propunerile pentru îmbunătățirea și eliminarea carențelor cadrului legal existent.

Ulterior, Agenția va organiza o ședință de lucru în vederea identificării în comun a soluțiilor și pașilor ce urmează a fi întreprinși în vederea îmbunătățirii procesului de achiziție a produselor petroliere.

Fluxul de știri
0