Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Întrevedere cu ușile închise: Ce au discutat șeful MAE rus și președintele SUA

Abonare
Serghei Lavrov a avut o întrevedere cu Donald Trump. Discuțiile între șeful diplomației ruse și președintele SUA au durat doar 45 de minute, desfășurându-se cu ușile închise. Ceea ce a constituit un nou motiv de acuzații de la Washington la adresa Moscovei.

Șeful comisiei speciale pentru spionaj al Camerei Reprezentanților Congresului SUA a declarat că acest format al discuțiilor reprezintă „un succes al propagandei ruse”.

Donald Trump - Sputnik Moldova
Trump a dat o apreciere întâlnirii cu Lavrov

De cealaltă parte, ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a declarat că criticile lui Adam Schiff sunt absurde.

De ce Lavrov a comparat diplomații ruși cu sportivii și ce șanse are normalizarea relațiilor dintre cele două mari puteri, urmăriți în materialul video Sputnik.

Serghei Lavrov, a declarat pentru presă că președintele american înțelege care sunt beneficiile pentru țara de pe urma unor relații bune dintre Rusia și SUA.

Ministrul rus de Externe a ajuns la Washington pe 10 decembrie. Pe lângă întâlnirea cu Trump, care a durat aproximativ 45 de minute, ministrul rus a purtat discuții cu secretarul de stat Mike Pompeo.

Fluxul de știri
0