Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Percheziții la Primăria Capitalei

© Sputnik / Мирослав РотарьПримэрия Кишинев Primaria Chisinau
Примэрия Кишинев Primaria Chisinau - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au descins în această dimineață la Primăria Capitalei. Mai mulți funcționari publici sunt vizați în mai multe dosare de corupție.

CHIȘINĂU, 10 dec - Sputnik. Ofițerii CNA și procurorii anticorupție au descins pe mai multe adrese din Capitală, inclusiv la Primăria Chișinău.  

Виорел Морарь - Sputnik Moldova
Politică
Viorel Morari a contestat în judecată ordinul lui Stoianoglo

CNA și procurorii anticorupție desfășoară acțiuni pe mai multe adrese din Capitala în cadrul unor dosare pornite pentru fapte de corupție. Sunt vizați funcționari ai Primăriei Capitalei, reprezentanți ai Agenției Servicii Publice și angajații unei companii private. Aceștia sunt suspectați că ar fi pretins sume ilicite de bani de la persoane fizice și juridice pentru a soluționa unele probleme ce tin de competența administrației publice locale sau altor autorități”, a declarat pentru Sputnik Moldova purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi.  

Reprezentanții conducerii Capitalei au venit cu o reacție la perchezițiile ce se desfășoară în primărie. 

”Primarul general a atenționat mereu ca funcționarii să își facă munca onest și corect, iar cei ce se fac vinovați să răspundă. Organele de drept să acționeze conform legii”, a scris consiliera lui Ion Ceban pe Facebook. 

Fluxul de știri
0