Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Are doar 18 ani și un succes uriaș: Viorellya, despre muzică, carieră și planuri de viitor

© Sputnik / Miroslav RotariViorellya Lesnic
Viorellya Lesnic - Sputnik Moldova
Abonare
Viorellya este un nume relativ nou pe piața muzicală din țara noastră, dar care deja a reușit să cucerească inimile publicului. Tânăra interpretă continuă să-și uimească fanii cu piese și proiecte muzicale noi, semnate chiar de către ea.
Are doar 18 ani și un succes uriaș: Viorellya, despre muzică, carieră și planuri de viitor

Muzica a devenit parte din viața tinerei, iar succesul se datorează muncii, perseverenței și ambiției sale. La vârsta de 18 ani, Viorellya se poate lăuda deja cu trei piese, a căror text și linie melodică îi aparțin. S-a lansat în muzică când avea 17 ani, prezentându-i publicului piesa "Dezvăluie-mi Universul".

"Întâlnind oameni, atragem atenția la calitățile fizice, care ne pot minți cumva, dar uităm că trebuie dezvăluită și lumea cea interioară, care trăiește în fiecare din noi. Frumusețea din interior are cea mai mare valoare", spune Viorellya.

Într-un timp record, nici după un an după prima sa lansare, Viorellya se poate lăuda cu o piesă și un clip video plin de pasiune, filmat pentru cea dea doua piesă - "Ms. Saxobeat".

"Ideea a apărut de la piesa "Mr.Saxobeat", interpretată de Alexandra Stan. Ne-am gândit împreună cu echipa mea că trebuie să-i găsim "perechea acestui Mr.Saxobeat". Așa ne-am inspirat", a dezvăluit Viorellya.

În luna noiembrie curent, tânăra a revenit cu o nouă lansare spectaculoasă. "Sunt bolnavă de iubire" este piesa care poate răscoli sufletul oricărei persoane și este însoțită de un videoclip deosebit.

"Într-adevăr am depus mult efort și sunt mulțumită de rezultat", a declarat ea.

Mai mult, Viorellya se implică tot mai frecvent în diverse proiecte din România. Tânăra ne-a dezvăluit că și-ar dori să-și construiască o carieră muzicală peste Prut.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0