Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Drogată și fără permis de conducere: Cum a încercat o șoferiță să mituiască poliția

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
O tânără de 23 de ani riscă să-și petreacă următorii ani în închisoare, după ce a fost prinsă drogată și fără permis de conducere la volan.

CHIȘINĂU, 9 dec - Sputnik. Inspectoratul Național de Patrulare a anunțat că oamenii legii au reținut o tânără care conducea mașina sub influența drogurilor. 

Такси - Sputnik Moldova
Societate
Incredibil: Un taximetrist, drogat la volan, a ucis un pieton și a fost lăsat în libertate

Operațiunea a avut loc duminică seară, pe strada Mitropolit Dosoftei din Capitală. Inspectorii de patrulare au observat că mașina pe care o conducea tânăra circula în zigzag și au oprit-o.

Potrivit poliției, șoferița avea un comportament inadecvat. În timp ce le prezenta actele inspectorilor de patrulare, din poșetă i-a căzut o pungă cu stupefiante. Mai mult, în cadrul verificărilor s-a stabilit că tânăra nu deține permis de conducere. Pentru a scăpa de pedeapsă, ea a încercat să mituiască inspectorii de patrulare.

La fața locului a intervenit grupul operativ, iar femeia a fost transportată la Dispensarul Republican de Narcologie. Testele de laborator au arătat că șoferița era drogată. Ea va fi cercetată penal și riscă închisoare.

Fluxul de știri
0