Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum să organizați o petrecere corporativă cu un buget redus

© Sputnik / Miroslav RotariValentina Andronic
Valentina Andronic - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", expertul în PR și publicitate Valentina Andronic a vorbit despre cele mai importante aspecte de care trebuie să țineți cont atunci când vă doriți să organizați un eveniment corporativ cu un buget redus.
Cum să organizați o petrecere corporativă cu un buget redus

În orice companie, sfârșitul anului de activitate presupune o perioadă de rapoarte și totalizări. Pe lângă mulțimea de sarcini pe care le aveți, totuși, nu trebuie să neglijați faptul că luna decembrie este luna cadourilor și a petrecerilor corporative.

Fie că veți rezerva un local sau veți organiza evenimentul la oficiu, primul lucru de care trebuie să țineți cont este alegerea unei tematici unice, specifice activității companiei.

"Țineți cont de activitatea pe care o desfășurați. Alegeți o tematică, un stil, o abordare dedicată în special colectivului vostru. Există lucruri unice care unesc anume colectivul vostru. Trebuie să găsiți acea cireașă de pe tort", a subliniat Andronic.

Pentru a avea parte cu adevărat de o petrecere memorabilă, expertul vă recomandă să solicitați ajutorul agențiilor specializate, care țin cont de rigorile sărbătorii și de doleanțele echipei. Necesitatea unui organizator este una de ordin subiectiv, care ține exclusiv de comoditatea reprezentanților companiei. În cazul în care optați pentru acest ajutor, vei primi o sărbătoare "la cheie" cu meniu stabilit și scenariu interesant.

"Dacă apelați la o agenție veți putea beneficia de anumite reduceri și facilități. Nu vă veți ciocni cu probleme de genul: lipsa sau surplus de mâncare. O agenție vă asigură faptul că nu veți avea nimic în plus și astfel veți economisi bani", a punctat Andronic.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0