Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Concert aniversar: O interpretă din Moldova sărbătorește 20 de ani de activitate scenică

© Sputnik / Miroslav RotariRodica Druță Hămuraru
Rodica Druță Hămuraru - Sputnik Moldova
Abonare
Rodica Druță Hămuraru împlinește 20 de ani de carieră muzicală. Cu acest prilej, interpreta de muzică populară va prezenta un spectacol aniversar de excepție.
Concert aniversar: O interpretă din Moldova sărbătorește 20 de ani de activitate scenică

Concertul aniversar "Am o casă și un neam" va fi organizat în data de 21 decembrie, la ora 17:00, la Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici" din Capitală.

Protagonista spectacolului, Rodica Druță Hămuraru, va susține un concert de zile mari, în cadrul căruia va fi acompaniată de Orchestra de Muzică Populară "Folclor".

"20 de ani de activitate scenică – un eveniment care nu poate fi trecut cu vederea. Am încercat să concentrez toate forțele mele asupra acestui spectacol", a dezvăluit pentru Sputnik interpreta.

Rodica Druță Hămuraru a remarcat că spectatorii vor avea  parte de multe surprize și vor petrece o seară minunată în compania unor voci de excepție precum: Ian Raiburg, Silvia Goncear, Anatol Mârzenco, Nicoale Paliț, Sergiu Țurcan, Steluța Mitriuc, Rafael Bobeica ș.a.

"În prima parte a programului voi interpreta 12 cântece populare, iar în cea de-a doua parte a spectacolului pe scenă vor evolua artiștii moldoveni cu piese de excepție", a relatat Rodica Druță Hămuraru.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0