Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sergiu Țurcanu, printre laureații unui concurs de talie internațională

© Sputnik / Miroslav RotariSergiu Țurcanu
Sergiu Țurcanu - Sputnik Moldova
Abonare
Zeci de artiști din mai multe țări ale lumii au participat în cadrul unui prestigios Festivalul-Concurs de talie internațională "Cântă Inima". Printre laureați este și interpretul moldovean Sergiu Țurcanu.
Sergiu Țurcanu, printre laureații unui concurs de talie internațională

Festivalul-Concurs Internațional "Cântă Inima" se bucură de popularitate din anul 1995, iar în decursul celor 24 de ani, la concurs au participat peste 1000 de oameni talentați din țară și sute de participanți din diferite țări ale lumii precum România, Ucraina, Estonia, Lituania, SUA, Armenia, Letonia, Irlanda, Georgia, Rusia, Germania, Polonia ș.a.

În cadrul Festivalului-Concurs au participat soliști și ansambluri vocale la șase categorii de vârstă: 6-11 ani, 12-15 ani, 16-19 ani, 20-25 ani, 26-30 ani și 31-55 ani. În acest an, Premiul Mare la categoria 31-55 de ani i-a fost conferit interpretului Sergiu Țurcanu.

"A fost un concurs foarte frumos. Am rămas fascinat de prestația altor participanți. Acest festival le oferă posibilitatea tuturor oamenilor talentați să-și manifeste calitățile vocale", a spus interpretul.

Din echipa de jurizare a concursului au făcut parte oameni celebri din țara noastră precum Mihai Munteanu, Iustina Scarlat, Constantin Rusnac și Sergiu Ciuhrii.

Laureații Festivalului au primit diplome, cupe și premii bănești.

Cine este câștigătorul marelui trofeu aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0