Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un autobuz plin cu pasageri a luat foc din mers în stânga Nistrului: Ce a făcut șoferul

© AP Photo / Leo CorreaГорящий автобус, архивное фото
Горящий автобус, архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Un autobuz cu 15 pasageri la bord a fost cuprins de flăcări în stânga Nistrului. Incendiul s-a produs în timp ce vehiculul efectua o cursă.

CHIȘINĂU, 6 dec - Sputnik. Poliția din regiunea transnistreană anunță că un autobuz a luat foc din mers dimineață, în apropiere de localitatea Parcani din stânga Nistrului. 

Autobuz, accident - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Îngrozitor: Zeci de morți și răniți după ce un autobuz s-a prăbușit într-un canal - Video

La bordul vehiculului se aflau 15 pasageri, care au fost evacuați de urgență de către șoferul care a reacționat cu promptitudine. Conducătorul auto i-a îndemnat pe oameni să se îndepărteze de autobuzul cuprins de flăcări și a oprit circulația pe ambele sensuri de mers până la sosirea pompierilor, având în vedere că exista riscul producerii unei deflagrații. Pe acoperișul vehiculului se aflau butelii încărcate cu metan, care ar fi putut exploda în orice clipă.

Pompierii care au ajuns la fața locului au stins flăcările timp de aproximativ 20 de minute. Potrivit versiunii preliminare, incendiul s-a declanșat din cauza unui scurtcircuit.

Fluxul de știri
0