Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Zeci de morți și răniți după ce un autobuz s-a prăbușit într-un canal - Video

Abonare
Un autobuz regional care transporta aproximativ 50 de pasageri, s-a răsturnat în dimineața zilei de luni.

CHIȘINĂU, 8 iul - Sputnik. Cel puțin 29 de persoane au murit și alte câteva au fost rănite în accidentul din India din această dimineață, potrivit mass-mediei locale, care citează serviciile naționale de urgență, care au intervenit la fața locului.

Conform News18, șoferul autobuzului a pierdut controlul vehiculului, care a ieșit de pe autostradă și a căzut într-un canal.

Autoritățile regionale au exprimat condoleanțe familiilor celor decedați, iar serviciile medicale de urgență acordă asistență celor răniți.

Potrivit rapoartelor mass-media, operatorul regional de autobuze a promis să plătească despăgubiri rudelor celor uciși în incident.

Poliția locală a declarat pe Twitter că cel puțin 20 de pasageri au fost scoși în siguranță din autobuzul răsturnat, în condițiile în care operațiunea de salvare se află în plină desfășurare.

Poliția locală a declarat luni că peste zece pasageri au fost transportați într-o stare critică la un spital local.

Potrivit AP, India are cele mai periculoase drumuri din lume, cu aproximativ 150.000 de morți și 470.000 răniți anual. Cele mai multe accidente sunt cauzate de conducerea imprudentă, de drumurile prost întreținute și de vehiculele învechite.

Fluxul de știri
0