Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

"Protecția Consumatorilor în Culori": Peste 500 de desene, expediate către APCSP - detalii

© Sputnik / Rodion ProcaNicolae Olărașu
Nicolae Olărașu - Sputnik Moldova
Abonare
Agenția Pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței a lansat un concurs de desen pentru elevii claselor V-XII-a din instituțiile de învățământ din țară, cu tematica: "Protecția Consumatorilor în Culori".
"Protecția Consumatorilor în Culori": Peste 500 de desene, expediate către APCSP - detalii

Aproximativ 587 de desene au fost expediate către Agenția Pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței în cadrul concursului "Protecția Consumatorilor în Culori", desfășurat în perioada 1-30 noiembrie 2019.

"Scopul acestui concurs a fost de a promova importanța respectării drepturilor consumatorilor, stimulând și valorificând potențialul creativ al copiilor", a declarat pentru Sputnik reprezentantul APCSP, Nicolae Olărașu.

El spune că numărul de participanți, precum și receptivitatea de care au dat dovadă elevii au fost peste așteptările organizatorilor.

"Am avut un număr impresionant de participanți. Elevi din 95 de instituții de învățământ din țară și-au demonstrat aptitudinile, interesul și cunoștințele în domeniul protecției consumatorului. Ne bucurăm că elevii cunosc faptul că toți consumatorii, indiferent de vârstă, au drepturi și are cine să-i protejeze", a remarcat el.

În data de 3 decembrie comisia de jurizare a selectat 12 câștigători. Vernisajul și festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului de desene va avea loc în data de 18 decembrie curent, în cadrul evenimentului Zilele Ușilor Deschise, organizat de APCSP. Fiecare participant va primi cadou câte un calendar APCSP pentru anul 2020, în care vor fi ilustrate 12 cele mai deosebite desene.

Concursul de desen cu tematica "Protecția Consumatorilor în Culori" a fost organizat, în premieră, în Republica Moldova.

Fluxul de știri
0