Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Explicația halucinantă a unui tânăr din Leova care și-a făcut de cap cu o mașină furată

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaАвтомобильные воры
Автомобильные воры - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr în vârstă de 19 ani din raionul Leova riscă să-și petreacă următorii 5 ani după gratii, fiind suspectat de furtul unui automobil.

CHIȘINĂU, 6 dec - Sputnik. Direcția de Poliție a municipiului Chișinău anunță că oamenii legii au reținut un tânăr în vârstă de 19 ani, bănuit de răpirea unui automobil marca ”Fiat”.

furt - Sputnik Moldova
Societate
Culmea hoției: Un bărbat din Bălți a comis un furt chiar în secția de poliție

Proprietarul în vârstă de 36 de ani, din orașul Durlești, a reclamat dispariția vehiculului după ce s-a întors dintr-o deplasare și a constatat că mașina pe care a parcat-o câteva zile mai devreme în stradă lipsește. Prejudiciul estimat se ridică la 100 de mii de lei.

La fața locului, a intervenit un echipaj al poliției pentru a stabili circumstanțele în care a fost comis furtul. În cele din urmă, oamenii legii au identificat un suspect - un tânăr de 19 ani din raionul Leova. El și-a recunoscut vina și a explicat că a vrut doar să se plimbe puțin prin oraș cu mașina furată. În timpul plimbării însă a fost implicat într-un accident și a avariat vehiculul.

Potrivit poliției, tânărul a mai fost anterior cercetat pentru infracțiuni similare. El a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile și riscă până la 5 ani de închisoare. 

Fluxul de știri
0