Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce le-a promis Victor Gaiciuc militarilor din subdiviziunile pe care le-a vizitat

© Facebook / Ministerul Apărării al RMMilitari moldoveni în acțiune
Militari moldoveni în acțiune - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Apărării, Victor Gaiciuc, a vizitat o serie de unităţi militare şi instituţii din subordine după preluarea funcției pe 14 noiembrie. El le-a promis sprijin și îmbunătățirea condițiilor de lucru și de trai efectivelor militare și civile.

CHIȘINĂU, 6 dec – Sputnik. Victor Gaiciuc s-a deplasat, de la preluarea portofoliului, la Brigada de infanterie motorizată „Dacia”, din Cahul, la Regimentul de Rachete Antiaeriene, din Durleşti, la Batalionul de Artilerie „Prut”, din garnizoana Ungheni, la Spitalul Clinic Militar Central, din Chişinău.  

Generalul Victor Gaiciuc a fost însoţit de șeful Marelui Stat Major, general de brigadă Igor Gorgan.

Agricultură - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor: Ce mai găsesc moldovenii în pământ după ce au scos cartofii - Foto
Ministrul Apărării a efectuat vizitele în subdiviziuni pentru a se informa la fața locului despre activitatea şi infrastructura unităților, condițiilor de trai și de serviciu ale militarilor. 

„Scopul vizitelor a fost inspectarea unităţilor respective şi identificarea problemelor care afectează îndeplinirea misiunilor stabilite de comandamentul Armatei Naţionale”, potrivit unui comunicat de presă al instituției.

Efectivele militare și civile ale tuturor subdiviziunilor inspectate au fost asigurate de ministru că vor avea sprijinul său și că va depune efort pentru identificarea unor soluţii de îmbunătăţire a calităţii vieţii personalului, infrastructurii şi stării tehnicii militare din dotare.

Fluxul de știri
0